2 Dager på Finnskogen Kro og Motell

Velkommen til 2 dager hos oss!

Vi har utvidet vårt overnattingstilbud- og det er med glede vi nå kan ønske større grupper velkommen til oss. Det er mye spennende å gjøre på Finnskogen – og vi nevner noen av tingene: 

Finnskogparken: Her blir det nå en fin gangvei fra Kroa langs Rotna til Finnskogparken. Stedet er bygget om til «et før i væla» sted hvor det er Kro, butikk, smie, gammelt postkontor, kirke, baksthus, museum og flere små hus hvor du kan se ting fra «før i væla».

Turterreng: Det er bra sopp og bær områder – fine tur og sykkelstier og gode fiskemuligheter. i Svullrya er det Finnetunets (museum) og Åsta Holts hjem. 

Vi foreslår følgenge opplegg for en 2-dagers tur:

DAG 1: Gruppen kommer til kroa ved 12-tiden og vi serverer lunsj. Etter lunsj, og dere har kommet til rommene dere skal ha, møter dere guiden som nå vil ta dere med på en tur litt lenger nord i Finnskogen.

Vi kjører til Vermunds sjøen- et vakkert sted like ved svenskegrensen, Her sørger guiden for litt underholdning, og dere før litt kaffe og kake,

Dere får en rundtur langs grensen denne dagen og ankommer kroa på ettermiddagen.

Vi serverer middag, og det blir underholdning med Øivind Roos som vil sørge for en kveld med gode historier og litt musikk,

På Finnskogen kro kan dere hygge dere utover kvelden, vi har bar med alle rettigheter.

DAG 2: Frokostbuffet serveres.  Etterpå anbefaler vi en tur til dyrehagen og et besøk i brukt og antikkbutikken. Etterpå får dere en tur til Finnskogparken nå «Før i Væla»

Vi anbefaler på veien hjem et besøk i Sverige- og kanskje greit med et besøk i Charlottenberg

Pris pr person i dobbeltrom: 1 650,-  tillegg enkeltrom kr 300,- som dekker:

Lunsj ved ankomst, guide på turen til Vermundsjøen med kaffe og kake, underholdning på kvelden, middag 2 retters med kaffe og frokost.