Om oss

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Finnskogens hovedstad, Svullrya. Midt i skogen, med kanskje Norges reneste luft, vidstrakte skoger, rene elver og vann, finner du Finnskogen Kro og Motell.

Stedet har Norges største håndlaftede bygg i Sibirsk lerk.

Vi driver kro, motell, helårscamping, hytteutleie, bilverksted, brukt og antikkbutikk, dyrehage, landhandleri, turistinformasjon m.m.

Hos oss kan du komme alene, med partner, med hund, eller hele vennegjengen.

Stedet passer for bussgrupper, selskaper, kurs og konferanse, familietreff og stevner.
Med eller uten overnatting

Vi har stor overnattingskapasitet i hytter, motellrom, tårnsuite, samt ny fløy med «Troll-rom». Vi har også en flott lavvo i tre som rommer opptil ca 90 personer, et stort amfi med plass til ca 5-600, hyggelige uteplasser. Vi har badstue og badestamp (må bestilles på forhånd) Vi har også et fint uteareal, Finnskogparken, hvor det er danseplass- serveringssted m.m.

Hos oss finner du det ekte, alt fra bygg til mat – og mange dyr finner du også:
Alpakkaer, lamaer, villsauer, m.m. rusler fredelig omkring på anlegget.

Vi har et prisnivå som er meget konkurransedyktig – god personlig service og et personale som er kreative til å finne løsninger på kundenes ønsker.

Velkommen til oss!

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på telefon 901 75 084 – Eller e-post eva@finnskogen.no

FINNSKOGMART’N 3-6 JUNI KL 11-17

ÅRETS STOOOORE MART'N FREDAG 6 TIL MANDAG 9 ÅPENT FRA 11 TIL 17 MASSE UTROLIG FLINKE UTSTILLERE ER PÅ PLASS. PÅ KROA SERVERS DET MAT HELE DAGEN VI ØNSKER DER […]

HUNDEKURS FOR FAMILIEHUNDEN 1. TIL 3. JULI 2022

SISSEL LARSEN HOLDER ET FLOTT KURS FOR FAMILIEHUND DISSE 3 DAGENE. TA KONTAKT! VIL DU VÆRE NOEN HYGGELIGE DAGER PÅ fINNSKOGEN KOMBINERT MED HUNDEKURS? TRENING MED HUNDEN CA 2 TIMER […]