OppKlinikken Finnskogen

 

OppKlinikken Finnskogen har leid seg inn på Finnskogen kro og Motell.

Det nye trykkammeret som man kan sitte i er nå levert – det er det første som er laget i Norge av Oxyo i Mo i Rana. Innovasjon Norge har støttet firmaet for produksjon av slike flotte kammer.

Klinikken kan nå tilby trykkammer for sitting eller ligging, oksygenterapi, intravenøs vitamintilskudd, infrarød varme terapi, helseundersøkelse med scanning, trening med bevegelse, fornuft med hva du spiser.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

Velvære, forebygging eller hjelpe deg med dine utfordringer?

Ingenting er mer viktig enn din helse og trivsel med deg selv. Vi tilbyr individuell behandlingsplan og oppfølging for å hjelpe deg med å forbedre din helsetilstand. Oksygen vil hjelpe for mange som har parkinson, ernæringsproblemer, demens, muskulære skader, hatt slag, diabetes 2, sårskader, ME, tinnitus, idrettsskade, long covid, fibromyalgi m.m.

oksygenkammer

 

Vi tilbyr:

Trykkammerbehandling

Trykkammerbehandling kalles også hyperbar oksygenterapi. Det er mest kjent som behandling mot dykkersyke, men mange års internasjonal forskning (og våre medlemmers erfaringer) viser at behandlingen hjelper for svært mange tilstander og utfordringer. Du kan velge mellom oksygenkammer hvor dere kan sitte inntil 4 personer i, eller dere kan legge dere i et mindre enmanns-kammer.

4-personers sittekammer
Sittekammer med plass for 4 personer

 

Infrarød varme-terapi

Helsefordelene med (langbølget) infrarødt lys

Infrarød badstue-terapi varmer kroppen direkte i stedet for bare å varme opp luften. Det øker kroppens kjernetemperatur og produserer en dyp, avgiftende svette, hvor de fleste giftstoffer bor. Infrarødt lys kan også balansere blodtrykket og bidra til vekttap. Eksempler på helseeffekter:

 • Virker avgiftende
 • Bidar til vektnedgang
 • Kan redusere forekomsten av høyt blodtrykk
 • Penere renere hud og mer glød
 • Bedre cellehelse
 • Virker avslappende
 • Virker smertelindrende
 • Forbedrer sirkulasjonen
 • Fremmer sårheling
 • Bedrer sirkulasjonen i lymfesystemet
 • Motviker tretthet

Du kan «brenne» opp til 600 kalorier i løpet av en 40-minutters økt!

Les mer om infrarød varme-terapi

Helsescanning

Vi har moderne verktøy for å scanne «rikets tilstand», som i samband med lege-vurdering hjelper til å avdekke underliggende årsaker til dine helseutfordringer som igjen gir et godt grunnlag for videre behandlingsforløp.

Du blir hva du spiser

Noe av det viktigste bidraget til din egen helse og velvære er hva du tilfører din egen kropp, samt at du holder kroppen i bevegelse. Bevegelse er essensielt for din helhets helse og ikke minst hjertehelse.

Vi hjelper deg med å etablere en diett- og mosjonsplan basert på dine behov og mål for din helse.

Hos oss blir du sett, hørt og ivaretatt

Vi har ikke klienter. Vi har ikke pasienter. Vi har medlemmer. Vi prøver å se deg som det mennesket du er, med utfordringer og helhetlige påvirkninger gjennom hele ditt liv, ikke bare et klinisk tilfelle. Derfor kaller vi våre kunder for medlemmer, som skal møtes av et medmenneske, som kanskje er et med-medlem, som også har eller har hatt sine utfordringer.

Medlemmer skal også ha noen fordeler. Som medlem i OppKlinikken vil du få gunstig tilgang til et helhetlig konsept. Vi vil hjelpe deg med livsstilsendringer der det trenges, vi vil gi inspirasjon og hjertevarme, og kanskje et spark bak om/når det virkelig trenges.

Velvære på Finnskogen!

I rolige og nydelige naturomgivelser kan du gjennomføre ditt behandlingsforløp med full kost og losji. Her får du både ro og muligheter til naturopplevelser, hilse på lama og alpakka, og rett og slett vandre inn i din framtidige helsetilstand hånd i hånd med deg selv. Du er din egen største støttespiller, det er viktig å ha med seg den forståelsen, men vi vet at det kan være godt å få et skyv og en hjelpende hånd på veien. Vi hjelper deg mer enn gjerne i gang på din vei til et bedre liv.

 

Våre pakker:

OKSYGEN

Det er 2 forskjellige muligheter for å få oksygen. Legge deg i et fantastisk kammer (se bilder øverst)

Eller du kan benytte et kammer hvor dere kan sitte inntil 4 personer i stoler.

PRIS: OKSYGEN I LIGGENDE KAMMER KR 1990,- PR TIME.

Velger du 20 timer får du rabatt, da betaler man kun kr 30 600,- totalt

OKSYGEN I STOL-KAMMER KR 1350,- PR TIME

Velger du 20 timer blir rabatten slik at du betaler 23 000,- for 20 timer.

SCANNING KOSTER KR 2000,- men dette følger med når du tar en 20-timers oksygenpakke

INFRARØD VARMEBEHANDLING

Infrarød behandling kr 890,- for 45 minutter

 

ØNSKER DU Å BLI NOEN DAGER PÅ FINNSKOGEN?

Hos Finnskogen kro og motell kan du bo i rommene hvor det er dusj og toalett. Dere får servert frokost, lett lunsj og middag for 3-7 dager for kun kr 1390,- pr døgn. Blir du 8-15 døgn koster det kun kr 1240,- pr døgn og 16 til 30 døgn kun kr 1090,- pr døgn.

Kontakt:

OppKlinikken Finnskogen
901 75 084