Her på Finnskogen Kro og Motell blir både to- og firbeinte tatt imot med åpne armer, sier Sissel Larsen. – Stedet er unikt og meget godt tilrettelagt for hundegrupper, både sommer og vinter.

Historien om hvordan jeg fant denne perlen går flere år tilbake i tid, forteller Sissel Larsen. – Jeg hadde vært i Torsby og skulle kjøre hjem til Oslo. Uten GPS, og i mørke, tok jeg noen feil valg i veikryss. Jeg mistet retningen, og panikken begynte å komme da pila på drivstofftanken allerede hadde stått på reserve en stund. Men endelig ble veiene bredere, og Svullrya åpenbarte seg.

Jeg fikk fylt opp drivstofftanken og fortsatte hjemover. Først noen år senere, da jeg søkte på egnede steder å ta med hundegrupper, dukket Finnskogen Kro og Motell opp.

Jeg husket det lille stoppet jeg hadde hatt der og tenkte – ja, der ville det bli perfekt.

Bruker stedet ofte

-Så perfekt ble det for meg og hundene mine at jeg kjøpte meg helårs campingplass, som jeg bruker veldig mye.

Hundeparadis

Svullrya og Finnskogen er nemlig et paradis for hunder. Her kan det trenes på alt fra rundering, spor, lydighet til søk og spesialsøk. Det er fine løyper i flott skogsterreng hvor man kan sykle, eller trene trekk.

I tillegg til dette er det også hundeutstillinger her. Tilbakemeldingene fra deltakerne på kursene jeg har hatt på Finnskogen er veldig gode. Derfor vil jeg fortsette å bruke Finnskogen Kro og Motell som destinasjon.

Flerbrukssted

Finnskogen Kro og Motell kan anbefales til et bredt publikum. Foruten hundegrupper ser jeg for meg at det vil være fint å holde både kurs og seminarer her, både for bedrifter og organisasjoner.

Service’n er super, atmosfæren er avslappet og hjemmekoselig, og ikke minst – de tilpasser oppholdet etter dine ønsker.

Stedet er definitivt et flerbrukssted som jeg anbefaler til alle typer samlinger, sier Sissel Larsen.

Les mer om Finnskogen Kro og Motell her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *