Vi på Finnskogen Kro og Motell er glad i dyr og ønsker både folk og hunden(e) deres velkommen på overnatting, utstillinger, kurs, treningsleir m.m., sier daglig leder Eva Neby. – Vi har bare gode erfaringer med å ha hunder på besøk, og det har vi ofte.

På Finnskogen er det perfekt terreng å trene i for trekkhunder.

Gjennom mange, mange år har vi hatt hundegrupper på besøk. Oslo Marka trekkhundklubb, med 100-vis av hunder, er et fast innslag hos oss hver høst. Vi har også mange grupper som kommer en eller to ganger i året – alt fra mindre grupper til større arrangement og utstillinger.

Oslo Marka trekkhundklubb koster seg ved bålet.

I 2018 ble det også arrangert triatlon med hund her. Uno Stenmyren var primus motor for dette arrangementet. Både vi som jobber her og deltakerne hadde det kjempegøy, sier Eva.

Overnatting i hytter, motellrom eller på camping’en

Friluftsområdene her på Finnskogen er mange og innbydende, og to- og firebente storkoser seg i naturen.

Eva Neby ønsker hundegrupper velkommen til Finnskogen Kro og Motell.

Hos oss er det overnattingsmuligheter både i hytter, motellrom og Finnskoghytter. I tillegg har vi oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler for de som reiser med det.

Se våre overnattingsalternativer og priser her.

Kroa tilbyr matservering hele dagen

Uansett om du overnatter i egen campingvogn, i ett av våre motellrom eller i hyttene, kan du benytte matserveringen på kroa vår. Her har vi servering hele dagen.

Er behjelpelig

Mange trives meget godt på vår helårscamping, bl.a. Sissel Larsen. Hun er både hundeeier og -instruktør, og er her ofte. Flere av våre gjester har kommet i kontakt med henne her, og leid henne som instruktør. Hun har også en meget dyktig svensk kollega, som også jobber med hunder.

Her kan du lese mer om Sissel Larsen og hvordan hun oppdaget Finnskogen Kro og Motell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *